Urmărește emisiunea live


Cioacă scoate asul din mânecă. Ce anunț a făcut polițistul

cioacă dc
cioacă dc

Cristian Cioacă, polițistul arestat pentru presupusa ucidere a Elodiei Ghinescu, acuză că i-au fost încălcate dreptul la viaţă, dreptul la libertate şi siguranţă, dreptul la un proces echitabil şi dreptul la liberă exprimare. El este hotărât să dea statul român în judecată la CEDO, însă, nu vrea despăgubiri. 

Polițistul Cioacă este închis de trei luni pentru uciderea fostei soții, avocata Elodia Ghinescu. El se simte nedreptățit de statul român și este decis să se lupte pentru drepturile despre care spune că i-au fost încălcate. Cristian Cioacă a trimis deja o cerere la Strasbourg. El nu vrea despăgubiri, ci doar ca lucrurile să fie îndreptate. În cererea trimisă la CEDO, Cioacă spune că i-a fost încălcat dreptul la viaţă atunci când a fost arestat preventiv, asta deşi nu s-a sustras în niciun fel de la desfăşurarea anchetei, s-a prezentat la toate termenele de judecată şi a fost prezent la audieri de câte ori a fost chemat, potrivit Gândul.

În cererea trimisă la CEDO, Cioacă scrie că nu are parte de un proces corect, pentru că toate dovezile împotriva lui se bazează pe presupuneri şi bănuieli ale anchetatorilor. El mai susţine că faptul că procurorii îl consideră vinovat de uciderea Elodiei reprezintă o antepronunţare.În aceste condiții, îi acuză pe anchetatori că nu au luat în calcul o eventuală plecare voluntară a avocatei, ci doar varianta crimei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel