Cea mai cunoscută bunică din România, atacată de trei câini. Vezi cum a fost salvată

monica-ghiuta
monica-ghiuta

Actrița Monica Ghiuță, cunsocută pentru reclama la ”Untdelemn de la Bunica” a povestit în emisiunea ”Sinteza Zilei” că a fost atacată de trei câini vagabonzi de talie mare.

”Mergeam spre casă și au sărit din boscheți. Unul s-a pus în fața mea, unul în dreapta și celălalt în stânga. M-au mușcat de șold și de picior. Am țipat: Ajutați-mă. Un om s-a uitat la mine și mi-a zis: Nici pentru un pumn de aur nu vin să vă dau ajutor.

În clipa aceea ingerul meu păzitor a fost o mașină. Mi s-a părut că venea singură. O femeie deschis portierași  a venit cu portiera deschisă...ca un fel de scut. Mi-a zis: Încercați să vă mișcați și să vă aruncați după portieră. Am alunecat în patru labe pe jos, iar doamna m-a prins și m-a băgat în mașină”, a spus Monica Ghiuță.

VEZI ȘI: Bunica micuțului omorât de câini povestește ce s-a întâmplat

Luni, un copil de 4 ani și-a pierdut viața după ce a fost atacat de cinci câini fără stăpân în Parcul Tei din București. Această tragedie a readus în discuție problema câinilor vagabonzi din România.

Este o problemă care persistă de foarte mulți ani și care nu a fost rezolvată.

Pe de o parte există cei care se autointitulează ”iubitori de animale” și care sunt împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân, iar pe de altă parte sunt cei care vor exterminarea totală a acestor animale.

Primarul capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că va organiza un referendum în București în care îi va întreba pe locuitorii orașului dacă vor eutanasierea câinilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel