Ce mai pregătește RCS abonaților: În Ungaria, Digi scoate HBO din ofertă

Canalele HBO, transmise de operatorii de cablu și satelit în pachete speciale, ar putea să nu mai fie transmise de RCS&RDS în Ungaria, potrivit portalului de știri Index.hu, care citează Mmonline.hu, scrie Hotnews. Digi Ungaria tocmai a lansat un post propriu de filme.
Pe pagina de Facebook RCS&RDS a fost publicat astăzi un anunț prin care operatorul de cablu transmite că negocierile sunt în desfășurare și drept urmare nu poate da alte informații. Controversa din Ungaria are loc pe fondul scandalului cu Discovery din România - care a venit la scurt timp după ce Discovery a fost scos din grile și în Ungaria.
Potrivit surselor citate, din luna ianuarie, pe platforma de satelit Digi TV - Ungaria s-ar putea să nu mai apară niciun program HBO (HBO, HBO 2, Cinemax, HBO Comedy). Digi a confirmat pe Facebook că pe 31 decembrie expiră contractul între cele două părți.Mmonline precizează că serviciul Digi TV este lider de piață și că luna trecută a lansat, în Ungaria, propriul canal de filme pe baza de abonament, Digi Film, disponibil la un preț mai mic decât cel pentru pachetul HBO. Sursele citate amintesc că o situație similară a fost și în cazul Discovery - scos din grilă în contextul lansării canalelor Digi Life și Digi World. Situația Discovery a fost identică, la scurt timp, și în România.Contactați de HotNews.ro, reprezentanții de comunicare ai HBO România nu au comentat pe această temă. Reprezentanții RCS&RDS au precizat că "HBO se află în grila Digi TV", fără a dori să facă alte comentarii. Relatările referitoare la HBO Ungaria au fost menționate și de reprezentanții Discovery în discuțiile care au avut loc, marți, la CNA, pe tema scoaterii posturilor Discovery din grilele RCS&RDS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel