Carne de cal în conservele de vită la Metro

metro
metro

Scandalul cărnii de cal continuă. Duminică,  Metro şi-a anunţat toţi clienţii care au cumpărat conserve din carne de vită Ardealul că, de fapt, carnea este de cal. Oamenii au fost chemaţi pentru a li returna banii. 

Lanţul de magazine Metro a decis să îşi cheme înapoi la magazine câteva mii de clienţi care au cumpărat în ultima perioadă conserve de carne de vită produse de firma Ardealul. Potrivit România TV aceste conserve ar conţine carne de cal. Conservele nu pun în pericol sănătatea celor care consumă, însă Metro a decis returnarea banilor întrucât clienţii au fost minţiţi.

 "Mă bucur că am descoperit după o lună de zile ceva care e şi în România şi constat şi mă gândesc că e o complicitate totală între firma producătoare, reprezentantul autorităţii Sanitar Veterinare care a semnat ieşirea mărfii din compania producătoare către comercianţi şi Metro, o companie multinaţională care dă bani înapoi cumpărătorilor, în condiţiile în care el e comerciant, şi nu firma producătoare care a înşelat cumpărătorul. E fraudă! Vorbim despre carne de cal în loc de carne de vită şi nu discutăm de îmbolnăvirea populaţiei", a declarat, la România TV, Dragoş Frumosu, preşedinte FNSIA.

UPDATE: Carrefour dezminte informația referitoare la conservele Ardealul

„Carrefour Romania nu comercializeaza in nici unul dintre magazinele sale conserve cu carne de vita Ardealul. Am remarcat articolul care mentiona, in mod eronat, retragerea produsului de la raft, in conditiile in care conservele cu carne de vita Ardealul nu exista in oferta Carrefour Romania”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel