Carmen Dan - Tudose, decizie privind demisia. Chirieac: Mișcare politică magistrală

După tensiunile cu premierul Tudose, ministrul Carmen Dan a susținut azi o conferință de presă. Aceasta a transmis că refuză să demisioneze.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat conferința ministrului Carmen Dan, care a refuzat să-și dea demisia și s-a pus la judecata partidului.

„Doamna ministru Carmen Dan, în această seară, se dovedește un politician redutabil. Cu un prim-ministru, care, în mod evident, dorește să scape de dânsa din Guvern, face un pas extraordinar și se pune la judecata partidului, partid care l-a numit în funcție pe Mihai Tudose, dar care în acest moment îl sprijină, și nu prea îl sprijină pe premier. 

În acest moment, în spatele doamnei Carmen Dan s-a adunat toată majoritatea parlamentară. Este o mișcare politică magistrală a doamnei ministru, trebuie să recunoaștem. Practic, a pus majoritatea parlamentară față în față cu premierul Mihai Tudose. Dacă o demite pe Carmen Dan în acest moment, Mihai Tudose înfruntă majoritatea parlamentară, care îi poate spune foarte clar, în cazul acesta, demiteți ministrul de Interne, dar plecați și dumneavoastră în scandalul cu polițistul pedofil”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

„Important e ca toți polițiștii implicați să rămână pe loc, eventual chiar și pedofilul să fie repus în funcție”, a mai spus ironic analistul politic.

„Poliția se pare că are aceleași probleme grave care există și în justiție în acest moment, ceea ce cumva are sens, că toate instituțiile acestea sunt contaminate, una de la cealaltă. Politic vorbind, gândiți-vă că domnul Tudose nu o mai înfruntă doar pe doamna Carmen Dan și în spatele ei pe domnul Liviu Dragnea, ci pe toată majoritatea parlamentară. Vă întreb, dacă o demite pe doamna Carmen Dan și alți miniștri din Guvern se solidarizează cu dânsa, fiindcă totuși dânsa a propus prima măsurile acelea dure și necesare de curățire în Poliție, rămâne singur în Palatul Victoria domnul Tudose?”, a precizat Bogdan Chirieac, care a completat că premierul Tudose nu pare la fel de neexperimentat precum premierul Sorin Grindeanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel