Bunicul Luizei, dialog în direct cu avocatul criminalului

Descriere foto:

Bunicul Luizei a intrat în legătură telefonică cu avocatul lui Gheorghe Dincă.

Bunicul Luizei i-a reproșat lui Claudiu Lascoschi, aflat în platoul România TV, dacă nu îi este rușine să-l reprezinte pe criminalul care i-a ucis nepoata. 

Vizibil marcat de suferința familiei Luizei Melencu, avocatul lui Dincă și-a cerut scuze, apoi a continuat: "Dincă susține că a ucis-o pe Luiza. A oprit mașina, a discutat cu ea, dar a venit de bunăvoie. Acolo, acasă, a vrut să plece, dar nu s-au înțeles, așa că a lovit-o. Gheorghe Dincă spune că nu a fost viol, ci Luiza a acceptat de bunăvoie". 

Familia Luizei Melencu, scandal în fața porții lui Dincă


În fața curții criminalului Gheorghe Dincă s-a strâns familia Luizei Melencu, care a venit să aprindă o lumânare în amintirea adolescentei.

Bunicul Luizei a încercat să pătrundă în curtea lui Dincă din Caracal, însă a fost oprit de jandarmi: "Rușine să vă fie, nemernicilor! Cine îmi mai dă mie zâna mea?", este strigătul disperat al bunicului Luizei.

În scandalul creat în fața porții lui Dincă, mama Luizei Melencu a leșinat.

Incidentul are loc în contextul în care anchetatorii şi criminaliştii, însoţiţi de Gheorghe Dincă, se află de sâmbătă dimineaţă la locuinţa lui bărbatului, iar în cazul Alexandra Măceşanu a fost confirmat decesul, bărbatul recunoscând şi că a ucis-o pe Luiza Melencu, dispărută din aprilie.

Printre cei aflaţi în faţa imobilului este şi bunica Luizei Melencu, cea care afirma anterior că oamenii simpli nu au nicio şansă în astfel de cazuri.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27