Bruno Icobeț, invidiat de dresori, contestat de critici: Nu există talent în dresaj

bruno icobet dece
bruno icobet dece

Bruno Icobeț a câștigat a treia ediție a producției ”Românii au Talent” cu un număr inedit de dresaj. Există însă critici care spun că în dresarea unui câine nu există niciun fel de talent. Blogul thefua.ro, de exemplu, se arată ”consternat” că în România, la fel ca în Marea Britanie, un număr de dresaj a câștigat premiul cel mare. ”Găsesc deosebit de umilitor pentru participanții care dau, într-o măsură sau alta, dovadă de talent în orice domeniu”, scrie The Fua. Dresorii, de cealaltă parte, admiră performanța lui Icobeț și condamnă orice încercare de a-l absolvi de merit pe marele câștigător al show-ului de talente.

”Este îngrozitor dacă se spune asta. (că nu există talent în dresarea unui câine - n.r). Pentru ce face dl. Icobeț este nevoie de foarte multă cunoaștere, muncă și perseverență. Este o muncă grea, mai grea decât obișnuitul șezi-culcat. În ciuda faptului că relația lor pare una foarte prietenească, de fapt acolo e multă etologie, multă știință a comportamentului animal”, spune Vlad Popescu, un dresor cu vechime de 10 ani.

Bruno Icobeț a câștigat ”Românii au Talent” într-o finală în care a avut de înfruntat o varietate de numere spectaculoase: un cor, un acordeonist, un cuplu de dans sportiv, un ventriloc, un iluzionist sau o cântăreață au fost câteva dintre numerele vizionate de cei aproximativ 2,5 milioane de telespectatori care au urmărit Pro Tv pe 10 mai.

”Are un talent la fel de mare ca toți ceilalți din finală. Hărnicia cu care cineva și-a antrenat degetele sau vocea este principalul element al numărului său. Dl. Icobeț are și un har și ani de muncă extraordinară. Acum câțiva ani a obținut nivelul Obedience clasa a 3-a (...) Nu credeam că românii pot fi seduși de câini. Ca dresor, cu o vechime de 10 ani, îi invidiez performanța”, ne-a mai declarat Popescu.

Blogul menționat a revenit cu un update la postarea inițială, adăugând că ”singurul talent” pe care îl poți avea în dresaj este răbdarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel