Becali reacționează la atacurile lui Gheară și Zmărăndescu

Gigi Becali a reacționat după atacul lansat de Nicu Gheară la adresa sa. Patronul Stelei a spus că nu știe cine este Nicu Gheară, adăugând că pe Cătălin Zmărăndescu l-a ajutat de foarte multe ori și nu înțelege de ce s-a întors împotriva sa.

Gheară, atac la Becali: „Nenorocit, păcăliciul țării, Bulă de România!”

"Nu ştiu cine este. Nu l-am mai văzut de zece ani pe acest om. Nu spun asta cu nici o ironie, dar chiar nu ştiu cine e. Cred că l-am văzut de maximum zece ori în viaţa mea, şi asta în urmă cu mult timp", a spus parlamentarul într-un interviu acordat gsp.ro.

Nu am dat bani să îi fac rău

Becali neagă acuzațiile conform cărora ar fi plătit mai multe persoane ca să îi facă rău lui Nicu Gheară și familiei acestuia.

"Eu nu am dat nici un ban ca să-i facă lui rău. Şi nu doar lui, nu am dat bani niciodată ca să-i fac rău unei persoane, indiferent cine era ea. (...) Inventează ca să se bage în seamă", mai spune finanțatorul Stelei.

Cât despre Cătălin Zmărăndescu, cel care i-a fost aproape mult timp, iar acum s-a întors împotriva sa, Becali susține că nu îl interesează. El adaugă că i-a făcut foarte mult bine luptătorului, atât lui cât și familiei sale.

"Nu vreau să am nici un război cu el sau cu familia lui. Să vorbească de mine tot ce vrea, că nu mă interesează. Nu mă interesează deloc de Zmărăndescu. (...) Nu i-am făcut rău niciodată, ba mai mult, cred că l-am ajutat de foarte multe ori. Dar îl las în pace să-şi vadă de familia lui. Nu mai zic nimic", a mai declarat deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel