Bătălie în arena Circului politic: ”Contele” Iosipescu Zambra a intrat în AUR și candidează la președinția partidului

Blazonul ”contelui” Iosipescu Zambra, foto Facebook
Blazonul ”contelui” Iosipescu Zambra, foto Facebook

Românii atenți la știri, în anii 90, au avut parte de distracție pe cinste, atunci când ”contele” Iosipescu Zambra, însoțit de mama sa, au intrat în politică și au făcut un partid, împreună cu fochistului blocului în care locuiau.  

Pitorescul acestor personaje politice, a concurat, la vremea respectivă, scheciurile lui Dem Rădulescu sau ale cuplului Stela-Arșinel. 

”Președinte la Partidul Național Progresist”, cum scrie pagina sa de LinkedIn, ”Contele” a dispărut o vreme din atenția presei centrale, mai ales după ce a fost condamnat și arestat pentru înșelăciune, potrivit Știridecluj, unde s-a mutat liderul politic progresist.

Presa locală consemenază doar două incidente (disputele ”Contelui” cu angajații care i-au mutat mobila și pe care nu i-ar fi plătit; abandonarea unor câini în mașina sa de lux, care avea pană).

Iată, însă, că politica la vârf continuă să-l atragă pe domnul Conte. Din informațiile publicate de Știridecluj și Transilvania News, se pare că Iosipescu Zambra, după ce a intrat în AUR, vizeaza funcția lui George Simion. Contele a anunțat că va candida la președinția AUR, ceea ce nu poate decât să bucure publicul acestui gen de spectacol.

Astfel, Diana Șoșoacă, George Simion, Claudiu Târziu și Iosopescu Zambra pun în practică înțelepciunea populară (Cine se aseamănă, se adună), iar AUR își strânge forțe din toate clasele sociale, având, de acum, și un reprezentant al ”nobilimii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel