Băsescu, cu elicopterul, la mare. Ponta, vecin cu președintele la Neptun

Traian-si-Maria-Basescu
Traian-si-Maria-Basescu

Președintele Traian Băsescu a evitat autostrada agromerată și a ajuns, marți dimineață, cu elicopterul, la mare. Stațiunea nu mai este o supriză pentru mulți. Președintele a ales Neptun, la fel ca și anul trecut, datorită vilei de protocol de acolo. Premierul Victor Ponta se va afla și el la Neptun, cazat într-o vilă de protocol. Despre Crin Antonescu se știe că și-a luat o scurtă vacanță și a plecat în străinătate.

Președintele a ales și în anii precedenți să-și petreacă mini-vacanța de 1 Mai la Neptun alături de familia sa, scrie Mediafax.

Traian  Băsescu va fi la mare alături de 40.000 de mii care  urmează să-și petreacă vacanța de 1 Mai și de Paște pe litoralul românesc. Prețurile  variază în funcție de confort- 45 de lei de persoană pentru o noapte la un hotel de două stele şi 220 de lei de persoană la un hotel de cinci stele din Mamaia. Primii turişti nu s-au lăsat așteptați și au ajuns la mare încă de la sfârşitul săptămânii trecute. Cei mai mulți sunt în staţiunele 2 Mai şi Vama Veche, unde şi-au instalat corturile.

Premierul Victor Ponta va lăsa și el Capitala pentru câteva zile pe Litoral, unde va fi vecin cu Traian Băsescu la Neptun.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel