Băsescu, cină festivă cu soția sa, Maria, la restaurantul favorit de pe litoral

basescu1
basescu1

Președintele Traian Băsescu, și-a sărbătorit, sâmbătă seara, soția cu ocazia zilei de Sf. Maria Mică la restaurantul Cireșica din stațiunea Neptun, după ce, în cursul după-amiezii, a fost surprins la o plimbare pe plaja din stațiune, alături de Maria Băsescu, dar și la o plimbare cu șalupa.

Aflat de joi pe litoral, preşedintele Traian Băsescu s-a bucurat sâmbătă de scurta sa vacanță la Neptun. După ce a fost surprins, sâmbătă după-amiaza, plimbându-se pe plaja de la Neptun, alături de soţia sa, Maria, Traian Băsescu s-a plimbat în cursul după-amiezii cu şalupa pe mare, scrie România TV.

În cursul serii, Maria Băsescu a avut parte de o cină festivă cu ocazia zilei de Sf. Maria Mică, cât și pentru recenta aniversare a zilei sale de naștere. Prima Doamnă a fost sărbătorită la restaurantul Cireșică de pe litoral, unde președintele Traian Băsescu se simte foarte bine și unde șeful statului nu a ratat să danseze în compania soției sale.

Cu ocazia onomasticiii mamei sale, Elena Băsescu i-a transmis acesteia, din nou, felicitări pe Twitter. Mezina preşedintelui a postat mesajul pe reţeaua de socializare, însoțit de o fotografie în care Maria Băsescu ţine în braţe un buchet de flori.

"La mulţi ani de Sfânta Maria!", a scris Elena Băsescu pe Twitter, pentru mama sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel