Bărbatul carbonizat în propria mașină, socrul unei cunoscute vedete

Un cunoscut om de afaceri constănțean,  proprietar al unui hotel şi al mai multor lacuri din zonă, a fost găsit carbonizat în propria maşină de lux în cursul zilei de luni. În autoturism s-au găsit și  patru butelii pe care singur le-ar fi incendiat, primele date ale anchetei arătând că este vorba despre o sinucidere.

Bărbatul a fost găsit carbonizat pe malul lacului Tatlageac, între localitatea 23 August şi staţiunea Olimp. Acesta s-a urcat în maşină cu mai multe butelii şi şi-a dat foc. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Paula Anghel,  trupul carbonizat a fost găsit pe scaunul şoferului, iar în portbagajul autovehiculului au fost depistate patru butelii.

Potrivit libertatea.ro, din primele cercetări la fața locului, victima pare să fie proprietarul Clubului 23 Cherhana şi totodată socrul cântăreţei Marijuana. Apropiații acestuia spun că în ultima vreme se afundase în datorii, împrumutând bani atât de la bănci cât și de la cămătari, iar pe angajați nu îi plătea niciodată la timp.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel