Badea către băsiști: Numai TVA-ul plătit e dublul salariului vostru brut

Mircea Badea a comentat, miercuri seara, la emisiunea "În gura presei" informația referitoare la salariul pe care l-ar încasa de la Intact. Fără să vorbească în numele altora, Badea a declarat că suma de 10.000 de euro pentru "În gura presei" plus 2.000 de euro de la emisiunea de la RadioZU sunt mici, în realitate câștigul fiind mai mare.

Mircea Badea a arătat că informațiile preluate de mai multe publicații față de salariul său sunt inexacte.

"După ce au scris ei asta, e lovitură și e de interes public, au preluat sursele de informare a poporului român, că  e informare, tabloidele. Ne amintim, am dat alaltăieri Legea numărul 1: Cine pune botul în sensul că creditează și scriu Click, Libertatea și CanCan este bolnav mintal", a comentat Badea în cadrul emisiunii.

"În cazul meu nu este adevărat. Îmi cer scuze, nu este așa. Câștig mai mult, Eu nu câștig 10.000 de euro plus 2.000 de euro. Eu câștig mai mult. Dragi băsiști, numai TVA-ul pe care îl plătesc eu în fircare lună e mai mare decât dublul salariului vostru brut. De unde câștig eu banii ăștia mai mult decât scri tu, din ce produc. Emisiunea "În gura presei", în direct și în reluare, în lunile cele mai proaste produce minimum 100.000 de euro. Deci înmulțit cu 12 ar fi 1,2 milioane de euro. Păi din banii ăștia cât crezi că-mi dă mie Voiculescu?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel