AUSTRALIAN OPEN 2020 - Simona Halep și-a aflat adversara din turul 3. Întâlnire în premieră

Simona Halep a câștigat lejer meciul cu Harriet Dart și a trecut în turul al treilea la Australian Open 2020, unde va întâlni o jucătoare tânără și în mare formă.

Jucătoarea kazahă Iulia Putinţeva o va întâlni pe Simona Halep în runda a treia a turneului de tenis Australian Open, după ce a învins-o, joi, la Melbourne, pe americanca Danielle Collins, cap de serie numărul 26, cu 6-4, 2-6, 7-5.

Putinţeva (25 ani, 38 WTA) a avut nevoie de două ore şi 36 de minute pentru a trece de Collins (26 ani, 25 WTA).

Collins a avut 3-1 în primul set, dar Putinţeva a luat patru ghemuri la rând şi a câştigat cu 6-4. În actul secund, Collins a rupt echilibrul la 2-2, reuşind o serie de patru ghemuri graţie căreia a egalat la seturi. În decisiv, Putinţeva a început mai bine, a condus cu 2-0 şi şi-a păstrat avantajul break-ului până la 5-4, când americanca a reuşit să egaleze (5-5), după ce kazaha a avut minge de meci. Putinţeva a reuşit apoi un break alb şi a învins cu 7-5.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, primele declarații după victoria cu Dart: A fost puțin periculos

Putințeva, rezultate modeste

Collins a dominat la capitolul winners, cu 48-19, dar a şi făcut enorm de multe erori neprovocate, 57, faţă de 18 ale adversarei. Putinţeva are acum 2-1 în duelurile directe cu americanca, victorioasă anul acesta la Brisbane cu 6-1, 6-0 în optimi. Kazaha a beneficiat de retragerea americancei anul trecut în primul tur la Eastbourne, la 5-0 în favoarea sa.

În ultimii trei ani, Putinţeva s-a oprit în turul secund la Melbourne, singura dată când a ajuns în runda a treia fiind în 2016. Cel mai bun rezultat al său la un Mare Şlem rămâne atingerea sferturilor de finală la Roland Garros, în 2016 şi 2018.

Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în runda a treia la Australian Open, după ce a învins-o, joi, fără probleme pe britanica Harriet Dart, cu 6-2, 6-4. Halep şi Putinţeva se vor înfrunta în premieră în circuitul profesionist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel