Aspazia Cojocaru, supărată pe Mihai Gâdea, îi trimite o scrisoare

cojocaru
cojocaru

Judecătoarea Aspazia Cojocaru este supărată pe realizatorul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Gâdea. ”A făcut în viaţa lui o profesie? A făcut ceva?”, a declarat, marți, magistratul Curții Constituționale la intrarea în sediul CCR.

Aspazia Cojocaru, judecătorul despe care se afirmă că a înclinat balanța în decizia CCR în favoarea invalidării referendumului din 29 iulie, s-a arătat, marți dimineață, vizibil iritată de prestația pe postul Antena 3 a lui Mihai Gâdea.

Înconjurată de jurnaliști și asaltată cu întrebări în fața sediului Curții Constituționale, Aspazia Cojocaru a întrebat unde este jurnalistul Antenei 3,  căruia i-a înmânat o scrisoare pentru realizatorul emisiunii Sinteza zilei.

„Daţi-o lui Domnul Gâdea. A făcut în viaţa lui o profesie? A făcut ceva? Mai există unul ca Antena 3 care vine şi spune că sunt imorală. Aduceţi profesionişti“, a declarat Aspazia Cojocaru, rugându-i pe jurnaliştii care încercau să-i ia o declaraţie să nu o determine să ţipe.

"Nu mă puneţi să ţip aici, nu mă puneţi în situaţii din astea!", a fost apelul judecătorului CCR către jurnaliștii prezenți la sediul CCR.

Întrebată cum comentează declaraţia colegului său Ion Predescu, care o acuză de faptul că a înclinat balanţa prin votul său în favoarea lui Traian Băsescu, judecătoarea a afirmat: „Ce să devoaleze Dl. Predescu. Intrebaţi-l pe dl. Predescu cine a votat . (...)Vă pun la dispoziţie cifrele de la Guvern“.

"Cei care sunt atât de educaţi şi nu au auzit de puşcărie probabil că au auzit din copilărie de altceva", a declarat Aspazia Cojocaru, aluzie la afirmaţiile de marţi seara ale premierului Victor Ponta, care a precizat că "fiind un om educat" foloseşte termenul de închisoare, nu de puşcărie.

Cei nouă judecători ai CCR se întrunesc miercuri în ședință pentru a citi decizia de invalidare a referendumului din 29 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel