Arșinel despre Banciu: A intrat la mine în curte și mi-a blestemat copilul

arsinel
arsinel

"Mă intrigă declaraţia acestui om care a intrat în curtea mea când tata nu era acasă şi mi-a atacat prestigiul pe care l-am acumulat cu greu şi mi-a blestemat copilul. Pot să-l iert pe individul ăsta că mi-a atacat copilul?", a spus Alexandru Arșinel despre declarațiile lui Radu Banciu, la Realitatea TV. "Dacă îi mușca maidanezul, dacă l-ar fi omorât pe băiatul lui Arșinel, poate că s-ar fi rezolvat ceva. Sper ca acest lucru să se întâmple", declarase anterior Radu Banciu.

"Am încercat să-i fac să râdă pe mulţi care voiau să plângă şi acum îmi întorc spatele pe baza unor declaraţii ale unor înveninaţi, mă intrigă faptul că în jurul valorilor pot să apară asemenea gunoaie".

Legat de declarațiile lui Mihai Bendeac, Alexandru Arșinel a spus că "este un băiat talentat, dar este un tip complexat şi cu frustrări foarte mari". Arșinel a ținut să mulțumească tuturor celor care au decis să renunțe la cei dragi pentru a salva viața altui om: "Vă mulțumesc că dați nădejde la viață unor oamenui!", a spus actorul printre lacrimi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel