Ar putea avea Şerban Huidu soarta lui Mihai Mitoşeru, în industria media?

mihai mitoseru
mihai mitoseru

În 2000, Mihai Mitoşeru era pe culmile succesului în industria media din România, fiind gazda sau invitatul celor mai vizionate emisiuni tv. Un accident de circulaţie, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, l-a scos din lumina reflectoarelor şi i-a şters numele din memoria telespectatorilor.

Pe 2 iulie 2000, în timp ce conducea pe DN 3A un Matiz, Mihai Mitoşeru a provocat un accident rutier în urma căruia logodnica sa, Cristina Duca a murit. Accidentul s-a produs la ieşirea spre Bucureşti din localitatea Dragoş Vodă, jud. Călăraşi. În jurul orei 14, autoturismul în care se aflau cei doi, s-a răsturnat de şase ori în încercarea de a depăşi un camion, fiind la un pas de a ajunge pe calea ferată. Logodnica lui Mitoşeru, Cristina Duca, a murit pe loc, el fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca cu un elicopter al Aviaţiei Utilitare.

După acest moment, numele lui Mitoşeru a mai fost rostit, în presă, numai în legătura cu acest cumplit accident, iar cu timpul referirile la Mitoşeru au dispărut aproape complet.

Citeşte şi:

Şerban Huidu, implicat într-un accident grav pe DN1, la Timişul de Sus: Două persoane au murit

Specialist în comunicare: Huidu nu va mai reveni pe sticlă un an sau doi. Va avea probleme şi cu contractele de publicitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel