Angela Similea este în pragul falimentului. Artista pierde proces după proces cu băncile

angela
angela

Angela Similea se află în pragul falimentului. Victor Surdu, fostul soț al artistei,  i-a lăsat datorii de circa 6 milioane de euro, după decesul acestuia.

Soarta i-a fost potrivnică Angelei Similea anul acesta. La interval de numai câteva luni, artista și-a pierdut mama, după care soțul, pe Victor Surdu. La câteva zile de la înmormântarea acestuia, băncile au început să se agite pentru recuperarea datoriilor pe care fostul parlamentar le avea.

Băncile i-au revendicat toate proprietățile, cea mai importantă fiind locuința din comuna Belciugatele, de care Victor Surdu ar fi vrut să scape în 2010, trecând-o pe numele copiilor.

Procesele intentate de către bănci s-au înmulțit, astfel că artista a pierdut 12 dintre cele 15 procese pe care le are pe rol. Totuși, Angela Similea a reușit până acum să-și protejeze apartamentul din București și o casă din Călărași pe care le-a trecut pe numele copiilor, informează RTV.

Datoria moștenită de Angela Similea  este rezultatul unui credit de 700. 000 de euro făcut de către Victor Surdu în 2007, credit care nu a mai putut fi returnat, astfel că dobânzile și penalitățile s-au ridicat la circa 6 milioane de euro în momentul de față.

Cu toate acestea, luna trecută, Angela Similea, cu ajutorul lui Ovidiu Komornyik, a reușit să revină la viața artistică, lansând piesa "Priveşte cerul", pe care a compus-o în memoria lui Victor Surdu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel