Andrei Năstase: "Voi mai aveți dreptul să votați astăzi"

andrei nastase
andrei nastase

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier, Adrian Năstase,  a postat un mesaj pe blogul tatălui său, intitulat "Voi mai aveți dreptul să votați astăzi", referindu-se la faptul că Adrian Năstase nu mai are dreptul de a vota, în urma condamnării pe care o execută la Jilava.

Voi mai aveti dreptul sa votati astazi

Aflaţi de la mine că românii acceptă toate suferinţele, dar tot eu vă spun că ei nu vor accepta niciodată nedreptatea.

 Nicolae Titulescu în Discursuri (1935)

"Pentru tatal meu s-a dorit excluderea din politica! Intr-o maniera brutala, cei pe care dansul ii arata ca nepotriviti pentru aceasta tara, au reusit, pana azi, sa ne inchida pe toti! Au transformat sentinta tatalui meu intr-o sentinta generalizata! Stam inchisi intre frontierele Romaniei cu dreptul de a COMUNICA LIBER – INTERZIS, cu dreptul de a VOTA – INTERZIS, cu dreptul de a avea propria OPTIUNE POLITICA – INTERZIS, dar avem dreptul sa NU MAI ACCEPTAM NEDREPTATEA, sa rupem gratiile impuse in opt ani de cei care, asa cum arata tata, nu meritau sa ajunga in fruntea tarii. Am convingerea ca, azi, ati inteles si voi motivul! Stiu ca sunteti multi cei care considera ca, intemnitarea lui Adrian Nastase este o nedreptate! Ii va fi mai usor sa treaca peste tot, daca va stii ca a trezit in voi, cititorii acestui mesaj, dorinta de a NU ACCEPTA NEDREPTATEA si de a vota in numele dumneavoastra si al dansului azi!"

                                                                                                                                                                                      Andrei Nastase

Dana Năstase a votat, alături de cei doi băieți, Andrei și Mihnea, la Liceul Jean Monnet din Capitală, unde s-a întâlnit cu fostul președinte al României, Ion Iliescu.

Soția lui Adrian Năstase  nu a dorit să facă nicio declaraţie, însă i-a spus fostului preşedinte al României că s-a prezentat la vot pentru că "a sperat să fie mai multă linişte dimineaţa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel