Andreea Olariu, fata pe care Smiley a ascultat-o cu gura căscată la Vocea României

Andreea Olariu este tânăra cu o voce fabuloasă, în vârstă de 16 ani, care l-a ”lăsat cu gura căscată”, la propriu, pe Smiley la show-ul Vocea României.

Concurenta pentru care toți antrenorii de la Vocea României s-au luptat, unii dintre ei chiar corp la corp, pentru a o aduce în echipa lor are o voce extraordinară și recunoscută chiar și peste hotare. Ea este Andreea Olariu, cea care a făcut senzație și pe scena concursului italian ”Io canto”, dar și tânăra care fusese acceptată la preselecții pentru concursul America’s Got Talent. Din păcate, Andreea nu a putut participa la confruntarea de peste ocean, din cauza banilor și a situației din familia sa, întrucât, așa cum tânăra a povestit, mama sa fiind nevoită să treacă printr-o operație dificilă, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

“Îi dedic mamei participarea mea la acest concurs”, a declarat Andreea, care a interpretat fenomenal piesa “I surrender”.

Cel mai impresionat a fost Smiley, care nu și-a putut lua ochii de la Andreea cât timp ea a cântat pe scenă, uimit de vocea uimitoare a tinerei.

Cât despre Horia Brenciu, acesta a fugit, pur și simplu, din scaunul său, pentru a-l împiedica pe Marius Moga să nu se întoarcă după ce a apăsat butonul magic, sperând că astfel își va mări șansele de a fi ales de Andreea. Efort inutil, pentru că juratul în echipa căruia Andreea Olariu și-a dorit să meargă mai departe a fost cel care a rămas cu gura căscată la evoluția ei pe scena de la Vocea României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel