Andreea Marin Bănică, în primul rol într-un film produs de MediaPro Pictures

andreea marin
andreea marin

Andreea Marin Banică debutează în film. MediaPro Pictures a început producția unei noi comedii de Crăciun: „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”. Andreea Marin îi va da replica lui Dragoș Bucur în această peliculă care face parte dintr-0  trilogie care a început acum doi ani cu „Ho Ho Ho”.

[caption id="attachment_122053" align="alignleft" width="640" caption="Foto: Mediapro Pictures"][/caption] Potrivit hotnews, cel  care își pune barbă albă de data aceasta este Dragoș Bucur: „Este pentru prima oară când îl joc pe Moș Crăciun și abia aștept să văd reacția Sofiei cand mă va vedea! De altfel cred că este primul film în care joc și pe care îl va vedea si ea”, a declarat Dragoș Bucur.

Vlad, personajul său, este un polițist care în timpul liber se deghizează în Moș Crăciun pentru diferite cauze nobile. Asa ajunge și la orfelinatul condus de Ioana, o femeie neîmplinită a carei viață se învârte în jurul copiilor care-i sunt în grijă, dar care vede în aceștia doar un mijloc de a găsi pentru ea o viață mai bună.

Alegerea producătorilor pentru acest rol este o femeie cu un caracter total opus Ioanei, Andreea Marin Banica: „A juca într-un film nu era o experiență aflată pe lista mea de priorități. Nu sunt actriță și sunt un om cu picioarele pe pământ. Dar mi s-a părut fascinantă propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil; a devenit o provocare pentru mine și voi face tot posibilul să învăț, o să fac tot ce depinde de mine. Sunt onorata sa pot învăța de la actorii pe care îi admir aflați în distribuția filmului și veți avea o surpriză: nu voi fi ușor de recunoscut”, a declarat Andreea Marin Bănică.

Filmul va fi regizat de Jesus del Cerro, iar producător va fi Alma Sârbu, fiica lui Adrian Sârbu.

Data de lansare va fi în preajma Crăciunului 2012, se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel