Ambasadorul Franţei la Bucureşti a leşinat la recepţia dedicată Zilei Naţionale a Franţei - VIDEO

henri
henri

Ambasadorul francez la Bucureşti, Henri Paul, a leşinat la recepţia organizată de Ziua Naţională a Franţei. Acesta a fost sprijinit de premierul Emil Boc, prezent la ceremonie. În scurt timp, Henri Paul şi-a revenit şi îşi ţine discursul în faţa comunităţii franceze din România.

Ambasadorul francez în România, Henri Paul, a leşinat pentru scurt timp joi, la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. În scurt timp după acest moment, acesta şi-a revenit şi a ţinut un discurs adresat francezilor.

"Doamnelor şi domnilor, 14 iulie pentru toţi francezii este un moment de bucurie şi de respect, în care ne place să ne regăsim împreună pentru a sărbători onoarea de a face parte din comunitatea noastră. Este cazul şi aici, în România, căci legăturile sunt foarte puternice", a spus ambasadorul francez.

Născut la 8 august 1952 la Arcachon (Gironde), Henri Paul este absolvent al Institutului de studii politice din Paris, licenţiat în drept. Este ambasador din România din 2007.

Nici actualul premier al României, Emil Boc, nu a fost scutit de incidente asemănătoare. În urmă cu câţiva ani, pe când era parlamentar al actualului partid aflat la putere, invitat la o emisiune a lui Andrei Gheorghe, la Antena 1, a călcat strâmb şi s-a prăbuşit în platoul studioului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel