Alertă: șase oameni, dispăruți într-o mină dezafectată din Maramureș

Autoritățile maramureșene sunt în alertă după ce un grup de șase persoane nu sunt de găsit. Trei dintre ele au  pătruns, în urmă cu o zi, într-o mină dezafectată de pe Valea Borcutului, pentru a sustrage fier vechi, celelalte intrând azi, pentru a-i căuta.

Mai multe echipaje ale ISU şi SMURD Maramureş, precum şi ale Poliției se află la această oră pe Valea Borcutului, unde s-a raportat dispariţia mai multor persoane într-o galerie de mină dezafectată, informează eMaramures.ro.

Alerta a fost dată de un localnic băimărean care a spus că un grup de 4-5 persoane a intrat, în urmă cu o zi, în galeria dezafectată, cu intenția de a sustrage fier vechi, dar nu le-a mai văzut ieșind și presupune că s-a întâmplat ceva rău în ele.

Purtătorul de cuvânt al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, Dan Buca, aflat la fața locului, a confirmat pentru eMaramures informația, precizând că din datele preliminare obținute de la salvatori a rezultat că trei persoane ar fi intrat în cursul zilei de ieri, 27 decembrie, în mină cu intenția de a fura fier vechi, iar în cursul acestei după-amiezi alte trei s-ar fi dus după ele, îngrijorate că ceilalți nu au mai dat niciun semn de viață.

Grupul s-ar afla la circa 150 de metri sub pământ, a mai declarat Dan Buca. Din păcate, până la această ora, oficialul CJSU nu a putut confirma dacă persoanele blocate în galerie sunt sau nu în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel