ALEGERI 2016. Elena Udrea și-a depus candidatura

Deputatul Elena Udrea a declarat, joi, la Biroul Electoral Municipal (BEM), că a ales să-şi depună candidatura pentru un nou mandat întrucât este nevoie de 'un politician curajos' care să ducă în Legislativ o 'luptă' pentru 'drepturile omului' şi 'prezumţia de nevinovăţie'.

Udrea a precizat că a reuşit să strângă 19.000 de semnături pentru candidatura în Capitală la Camera Deputaţilor, dar a criticat legislaţia în domeniu, despre care spune că e 'făcută împotriva candidaturilor independente şi a partidelor mici'.

'În această campanie electorală, cu siguranţă că m-aţi fi văzut, fie la Înalta Curte, fie la DNA, fie cu vreun discurs în Parlament. Şi aş fi fost, oricum, şi fără voia mea în această campanie electorală.

Ca urmare, ştim foarte bine că sunt o ţintă, dar nu accept să fiu o victimă, am ales să intru în competiţia aceasta, iar propunerea pe care o fac bucureştenilor, pentru că eu candidez în Bucureşti, dar, în general, românilor este aceea de a permite unui politician, că acum avem la modă tehnocraţii, unui politician care a demonstrat, zic eu, cu bune şi cu rele, curaj, onestitate faţă de alegători şi faţă de cetăţeni să continue o luptă pe care cred că în acest moment, mai mult ca oricând, este nevoie ca cineva să o ducă', a susţinut Udrea după depunerea la BEM a dosarului său de candidat independent la alegerile parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel