Alegeri 2016. Cofetari, tinichigii sau vopsitori auto pe listele de la Buzău

Pe listele celor 11 formaţiuni politice care îşi dispută zece locuri de parlamentar din Circumscripţia electorală judeţeană nr. 10 Buzău se află persoane cu profesii şi ocupaţii diverse.

Cel mai tânăr candidat se află pe listele PRU, are 25 de ani, student. Cel mai în vârstă candidat are 72 de ani, pensionar, de profesie inginer şi candidează pe listele ALDE, fiind totodată şi consilier judeţean al acestei formaţiuni politice.

În ce priveşte profesiile, majoritatea candidaţilor sunt ingineri, economişti, profesori, la care se adaugă profesii de cofetar, tinichigiu, vopsitori auto sau mecanici de locomotivă. Pe listele PRM figurează mai mulţi profesorii, dar şi un cofetar şi un presator la rece, pe listele Alianţa noastră România un publicist, un regizor de film, dar şi o filatoare, pe listele PRU un arheolog, dar şi un tinichigiu şi un poliţist local.

[citeste si]

Partidul Socialist Român are pe listă un economist, dar şi doi mecanici de locomotivă şi un mecanic auto. În Circumscripţia electorală judeţeană nr. 10 Buzău vor fi aleşi şapte deputaţi şi trei senatori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel