Agenda lui Sile Cămătaru. Cine îi datora "TVA-ul"

Referatul DIICOT conține câteva poze din agenda lui Sile Cămătaru. Procurorii spun că agenda conține numele persoanelor care au împrumutat bani de la frații Cămătaru. Camăta, adică taxa ilegală, era menționată în agendă drept TVA. 

În referat se menţionează că unul dintre cei care a împrumutat bani de la clanul cămătarilor este interlopul Bienu Nuredin. „BEINUR LAM SCUTIT DE 12.000E ŞI A RĂMAS DATOR 20.10.2011 =55.000. DATA ÎNŢELEGERII 18.10.2011 DIN 67.000E IAM REDUS LA 55.000 E CU CONDIŢIA SĂ ACHITE T.V.A. LA TIMP”, se menţionează în agenda lui Sile Cămătaru, potrivit Gândul.

În declaraţia dată procurorilor Nuredin recunoaşte că a luat bani de la Sile Cămătaru „Cu puţin timp înainte de 2010, luna octombrie, am luat cu titlu de împrumut de la Balint Vasile suma de 50 – 60.000 eu fiindu-mi necesari ptr. nevoi personale. Aceşti bani nu i-am luat cu camătă. Nu este adevărat că aveam fixată data de 20 ale lunii ptr. a-i da lui Balint Vasile (vreun comision sau TVA) ptr datoria mea la el. Este adevărat că în contul datoriei mele i-am oferit un apartament sau un BMW  x6 care era pe leasing în contul datoriei la ei. Îl cunosc pe Balint Nuţu Mario, ştiu despre el că este fiul lui Balint Vasile, m-am întâlnit cu acesta de vreo 2 sau 3 ori în ultimele două luni pentru a-i da sume de bani din datoria mea către tatăl său, respectiv aproximativ 12.000 euro”, spune Beinur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel