Adrian Năstase ar putea încerca din nou să se sinucidă, spun psihologii

nastase
nastase

Adrian Năstase ar putea încerca din nou să se sinucidă, având în vedere determinarea pe care a avut-o prima dată, susține psihologul Hanibal Dumitrașcu.

”Cei care au avut determinarea de a se sinucide, ar putea revenii din nou. E aproape sigur”, a declarat pentru DeCe News Hanibal Dumitrașcu.

Dumitrașcu spune că terapia de susținere care se acordă la spital este necesară, dar nu suficientă.

”Este nevoie de ajutorul psihologului, dar cheia rezolvării se află în familie. Posibilitatea de a se rezolva problema la spital este aproape nulă din cauza organizării mediului spitalicesc. Nu este un mediu adecvat. Cu toții ne simțim în largul nostru acasa, nu la spital. Familia este cea care îl poate ajuta cu adevărat pe Adrian Năstase. Și acolo pot fi probleme pentru că șocul este mare.” a mai spus psihologul

Hanibal Dumitrașcu a mai zis că Adrian Năstase nu este genul de om care se exterioriează, acest lucru fiind o problemă, având în vedere starea lui.

”Adrian Năstase nu se exteriorizează. Asta este o problemă pentru oamenii care au o stare depresivă și de anxitetate. Nu-i lasă pe ceilalți să preia din probleme. Știa cineva că Adrian Năstase are diabet, probleme cu inima? El nu a vrut ca opinia publică să știe.” a spus Dumitrașcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel