EXCLUSIV  Adevărul despre Tey, după informațiile controversate

Vineri dimineață, au apărut informații în presă și pe Facebook în rândul iubitorilor de animale, că Tey trebuie adoptat până la ora 13:00, gratis, pentru că a treia licitație s-a încheiat fără succes. 

Am sunat la Poliția din Roman unde ni s-a spus că până la ora 13:00 putem să venim să-l vedem, dar "este un câine agresiv, la care poate intra doar un singur polițist". Informațiile inițiale cu privire la incompetența sa erau că este un câine fricos, care se teme de factorii externi, câinele având 3 ani. 

Iubitorii de animale, fie care iau în foster câini, fie care au adăposturi, au sunat, de asemenea, iar informațiile au fost contradictorii: unii au primit răspuns că licitația nu s-a încheiat, alții că va fi eutanasiat dacă nu va fi luat până în ora 15:00. 

Cum telefonul din centrala de la Poliția din Roman nu funcționează, iar pe cel al comisarului-șef nu mai răspunde nimeni, am contactat IPJ Neamț, de unde purtătoarea de cuvânt care se ocupă și de cazul lui Tey ne-a transmis că se depun cereri până la ora 16:00 pentru ca Tey să fie preluat cu titlu gratuit. 

"Toată situația de acordare a cățelului se află în procedura de acordare cu titlu gratuit pentru că s-a finalizat procedura valorificării și nu a fost cumpărat și acum se acordă cu titlu gratuit. Sunt până la această oră în jur de 30 de cereri scrise, în niciun caz nu o să se ajungă la o astfel de situație (n.r. eutanasiere). Sunt persoane care solicită preluarea cățelului cu titlu gratuit", a fost specificat din IPJ Neamț, pentru dcnews.ro

Sursa citată a precizat că se va forma o comisie și se acordă cățelulul cu titlu gratuit acelei persoane care este selectată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel