Accident grav în Gorj: cel puțin 12 persoane sunt rănite

Un grav accident a avut loc, în această dimineață, pe un drum forestier din județul Gorj. O camionetă, în care se aflau 20 de persoane ce mergeau la muncă, s-a prăbușit într-o râpă, cel puțin 12 oameni fiind răniți.

Accidentul s-a produs într-o zonă greu accesibilă, în satul Cerna, comuna Padeş, în jurul orei 6:00.  Camioneta care îi transporta pe oameni la cules de afine s-a răsturnat înr-o râpă adâncă de aproximativ 40 de metri, informează Mediafax.

Cel puțin 12 persoane au fost rănite, la fața locului fiind trimise şase ambulanţe din judeţul Gorj, una din Caraş Severin şi două din judeţul Mehedinţi.

Două dintre victime au fost deja preluate de ambulanţe şi duse la Baia de Aramă. Una dintre victime a fost internată la spitalul din localitate, iar cealaltă, aflată în comă, urmează să fie preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din localitate, pentru a fi dusă la un spital din Capitală. Victima are o fractură la coloana cervicală, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Mehedinţi, Ion Mihart.

Alte persoane rănite sunt preluate de ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, pe măsură ce pompierii şi salvamontiştii reuşesc să scoată din râpă victimele.

La locul accidentului a fost solicitat şi un elicopter MAI, pentru a ajuta la intervenţia de recuperare a răniţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel