Urmărește emisiunea live


Update: Accident feroviar la Fetești. O persoană a decedat și alte două sunt rănite grav

Un tren personal care se deplasa dinspre Fetești înspre Buzău a deraiat, în urmă cu aproximativ o oră, după ce trenul a lovit o betonieră, la o trecere de cale ferată, din cauza ceții dense. Șoferul betonierei a decedat în drum spre spital, iar alte două persoane rănitese află sub supravegherea medicilor de urgență la Spitalul din Fetești.

Update: Șoferul betonierei a decedat în timp ce era transportat la spital. Bărbatul decedat avea 41 de ani și era din Constanța. Alte două persoane au fost rănite și se află sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul din Fetești.

Potrivit informațiilor de la fața locului, vinovat de producerea accidentului este șoferul betonierei, care nu s-a asigurat corespunzător la trecerea de cale ferată.

Traficul feroviar în zonă este în continuare blocat. Cu puțin timp în urmă, lucrătorii CFR au evacuat ultimele resturi ale betonierei de pe calea ferată.

"În urma impactului s-a produs deraierea locomotivei şi primul vagon este uşor avariat. Şoferul se pare că ar fi decedat din primele informaţii, iar unul dintre pasageri şi conductorul de tren au fost uşor accidentaţi", a declarat Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR Călători, pentru România TV. Totodată, ea a precizat că se intervine pentru eliberarea liniei ferate.

În schimb, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Iulia Fecioru, a declarat că nu are informații potrivit cărora ar exista vreo persoană decedată, dar are informații că două persoane au fost preluate cu ambulanțele, unul dintre răniți, șoferul camionului, fiind în stare de inconștiență. De asemenea, Fecioru a precizat că este vorba despre  trenul Regio 8202 Feteşti - Buzău, în care se aflau aproximativ 30 de persoane. Momentan, restul pasagerilor staționează în tren și sunt informați în legătură cu derularea evenimentelor. Se ia în calcul și transportarea lor cu o altă garnitură de tren, în cazul în care trenul deraiat nu poate fi repus pe șine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel