Acces Direct și Observator demareaza campania “Salvează speranța!”

Acces Direct și Observator Antena 1 demarează de luni, 11 februarie, campania “Salvează speranța”. Beneficiarii acțiunii umanitare vor fi copii cu real talent într-un domeniu, dar lipsiți de posibilități materiale, precum și persoane în vârstă, care odinioară s-au bucurat de celebritate, iar acum sunt uitați de marele public și abia se pot întreține. În acest demers, sunt donați toți banii câștigați din publicitatea difuzată într-o ediție “Acces direct”.

"Sunt o mulțime de copii talentați în România, care, până acum, n-au avut nicio șansa. Vreau să le dăm noi această șansă!", a declarat Simona Gherghe, prezentatoarea show-ului Acces Direct.

În ediția de luni seară a campaniei la Acces Direct și Observator, telespectatorii face cunoștință cu Ileana Constantinescu, vocea care l-a fascinat pe Mihail Sadoveanu și micuța campioană la gimnastică Camelia Anghel, părăsită de mamă.

La 84 de ani, Ileana Constantinescu este singură, iar pensia de 630 de lei nu-i permite să-și angajeze un însoțitor, absolut necesar având în vedere că suferă de mipoie fortissima. Eleva Mariei Tănase, îl impresiona cu vocea sa pe marele scriitor Mihail Sadoveanu și s-a bucurat să fie cea mai bună prietenă a lui Ion Dolănescu, cel care, cât a trăit, a ajutat-o.

Camelia Anghel, care împlineşte 10 ani în luna martie a acestui an, este deja multiplă campioană naţională, reușind în 2012, să câștige opt medalii  la campionatele naţionale şi şcolare desfăşurate la Buzău.

Părăsită de mamă la vârsta de doi ani, Camelia este crescută doar de tată ei, care a fost operat pe cord şi şi-a depus dosarul de pensionare. În ultimul an, cei doi au trăit doar din pensia bunicii, în vârstă de 82 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel