A cerut-o în căsătorie, numai după ce a văzut cum va reacționa dacă ar fi mort

cerere
cerere

Un rus și-a cerut iubita în căsătorie, după ce mai întâi a testat care ar fi reacția viitoarei sale soții dacă el nu va mai exista, apelând la cea mai sadică cerere în căsătorie, apelând și la ajutorul unor prieteni.

Aflat în pragul căsătoriei, un afacerist din Rusia nu a dorit să-i ofere inelul de logodnă iubitei sale decât după ce a îngrozit-o destul de serios pe viitoarea mireasă. Ajutat de un grup de prieteni, rusul a pregătit în cele mai mici detalii un adevărat scenariu pentru cererea în căsătorie.

Astfel, afaceristul rus a simulat că ar fi fost victima unui accident de circulație și ar fi decedat ulterior în interiorul unei ambulanțe. Vestea terifiantă a fost programată să ajungă la urechile logodnicei, fapt care s-a și întâmplat, ceea ce i-a produs tinerei un adevărat șoc.

Șocul, probabil, a fost și mai mare, atunci când viitorul soț, pictat cu sânge, a coborât în cele din urmă din ambulanţă, cu un buchet de flori și cu un inel de logodnă.

Când a fost întrebat de ce a recurs la acest gest, afaceristul rus a spus că a vrut ca iubita lui să vadă ce ar simţi, dacă el n-ar mai exista. Tânăra, într-un final, a fost îmbunată și a primit fericită inelul de logodnă, pe care l-a arătat mândră celor prezenți la sadica cerere în căsătorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel