A câștigat peste un milion de euro la Loto, dar nu renunță la ajutorul de șomaj

loto_bilet
loto_bilet

Câştigătorul premiului de peste un milion de euro la Loto 6/49, rămas fără loc de muncă în urmă cu o săptămână, declară că nu vrea să renunțe la ajutorul de șomaj. "O să îmi caut serviciu şi o să iau şi ajutorul de şomaj până îmi găsesc serviciu, e cotizaţia mea la stat, sunt banii mei" a afirmat tânărul argeșean, fericitul posesor al biletului norocos la extragerea de duminică la Loto 6/49.

Bărbatul care a câștigat peste un milion de euro la Loto, în vârstă de 30 de ani și căsătorit de doi ani, a jucat cu ultimii bani o variantă simplă care l-a costat 4,1 lei, iar numerele le-a pus "la întâmplare", însă declară că nu va renunța la ajutorul de șomaj, scrie Realitatea.net.

"O să îmi caut serviciu şi o să iau şi ajutorul de şomaj până îmi găsesc serviciu, e cotizaţia mea la stat, sunt banii mei. E greu să investeşti, mă refer acum la banii câştigaţi la loto, poţi să pierzi toţi banii, probabil că o să investesc o sumă mai mică, rămâne de văzut dacă voi deschide o afacere şi o să devin un mic patron, niciodată nu am câştigat nimic până acum", a afirmat George Rizescu, fericitul posesor al câștigului de la Loto 6/49.

Acesta a povestit că, după extragerea de duminică seară, nu a crezut că a câștigat până nu a mai verificat încă o dată pe teletext. El a mers luni să ridice premiul de peste un milion de euro.

"Toată lumea era entuziasmată, nu ne venea să credem, am văzut numerele pe teletext. Nu am sunat pe nimeni, am stat să validăm biletul, dar nu am dormit toată noaptea şi nici acum nu realizez ce s-a întâmplat, vedem ce o mai fi. Au fost numere puse la întâmplare, atâta doar numărul 16 este data de naştere a cumnatului, probabil că o să-i dăm şi lui nişte bani, vom hotărî. Nu ştim ce vom face cu banii, nu ne luăm maşina, avem casa de terminat. Am mai jucat, dar nu frecvent, jucam când îmi aduceam aminte şi întotdeauna o variantă simplă. Aşa am jucat tot timpul, nu am jucat niciodată toate cele trei variante. De curând sunt şomer, dar viaţa mergea înainte şi fără slujba şi acum merge înainte în situaţia asta şi să sperăm că spre bine, spre mai bine. Banii sunt bine puşi, rudele, prietenii ne-au sunat şi ne-au felicitat, nu ne-au cerut bani", a declarat George Rizescu.

Soţia bărbatului spune că duminică seară era la serviciu, iar când a ajuns acasă soţul i-a dat vestea cea mare.

"Eu eram la serviciu şi nu m-a sunat, dar când am venit acasă m-a luat în braţe şi mi-a zis: «O să avem bani, am câştigat la loto». Am început să plâng şi am zis că e ceva incredibil. Nici acum nu credem ce ni s-a întâmplat, nici acum nu realizăm, o să ajutăm şi fraţii şi familia. Nu vom pleca din Câmpulung, probabil o să ne deschidem o afacere. Nici acum nu ne vine să credem că e real, eu lucrez cu bani la serviciu, dar o sumă aşa de mare nu am văzut. Eu la serviciu am salariu de 1.000 de lei, iar soţul meu o să-şi caute şi el serviciu, o să-şi caute de muncă", a declarat Raluca Rizescu.

Familia Rizescu a pus la loc de cinste copia biletului câştigător și au hotărât să o înrămeze cât mai repede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel