Un poliţist a electrocutat și bătut un bărbat până la leșin, în Cluj

Şeful de post din comuna Sâncraiu a bătut atât de violent un bărbat din localitate încât i-a rupt coastele şi mai apoi l-a electrocutat cu un aparat de electroşocuri, care nu se află în dotarea poliţiştilor.

Victima poliţistului bătăuş a ajuns în stare gravă la spital. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, dar nimeni nu a suflat nicio vorba până când reporterii ziarulclujean.ro au aflat că poliţistul face din nou victime. Bărbatul, de 55 de ani, din comuna clujeană Călăţele vrea să depună plângere împotriva poliţistului bătăuş, Adrian Iosif Nicoară.

Când şi-a pierdut cunoştinţa, bărbatul a fost dus la Spitalul Orăşenesc Huedin cu trei coaste rupte şi arsuri pe piept, de la electroşocurile primite.

Surse din cadrul Spitalului Orăşenesc Huedin spun că bărbatul care a căzut în mâinile poliţistului a fost la un pas de moarte. "Pe radiografie, am înţeles de la colegi, că s-a văzut cum coastele mai aveau puţin şi perforau plămânul. Pe lângă fracturile costale, avea şi o arsură de la electroşocuri pe tot pieptul. Erau arsuri de gradul I şi II", a spus unul dintre medicii spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel