Dosarul "ERATA CCR", clasat: Este o jignire pentru poporul român

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul „Eratei CCR", în care a fost investigat modul în care judecătorii Curții Constituționale au emis în anul 2012 o decizie privind organizarea referendumului pentru demiterea fostului președinte Traian Băsescu. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, vineri, la Antena 3, în legătură cu acest subiect.

 

"Este o jignire pentru poporul român închiderea acestui dosar", a declarat Bogdan Chirieac în emisiunea "100 de minute", după ce Constantin Creangă, cel care a reuşit, la Curtea Supremă, să obţină întoarcerea dosarului la Parchet şi (re)deschiderea anchetei împotriva judecătorilor de la Curtea Constituţională, a precizat, prin telefon în cadrul aceleiași emisiuni, că intenționează să meargă mai departe cu acest dosar.

"Dar ați obținut ceva important prin faptul că dosarul s-a deschis și, chiar dacă a fost clasat, se măresc foarte mult anii de prescripție ai falsului, uzului de fals și alte infracțiuni comise atunci la CCR. Am învățat că poate anul acesta dosarul va rămâne închis, peste trei ani va fi tot închis, dar peste cinci ani se va redeschide", a adăugat Bogdan Chirieac. 

Citește și: Dosarul "ERATA CCR", clasat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel