Urmărește emisiunea live


CRĂCIUN. O reclamă redă o întâmplare reală din Primul Război Mondial-VIDEO

Conflictele de la nivel mondial din acest an au determinat compania britanică Sainsbury's să exploateze tema războiului într-un mod inedit pentru campania de Crăciun.

Spotul companiei Sainsbury's,  considerat de Business Insider drept cea mai bună reclamă de Crăciun a unui lanţ de magazine din Marea Britanie, spune povestea unei întâmplări adevărate petrecute în prima zi a Crăciunului din anul 1914, în timpul Primului Război Mondial.

În acea zi, soldaţii din armata britanică şi cea germană au lăsat la o parte armele, au ieşit din tranşee şi au făcut schimb de cadouri, cântând împreună colinde de Crăciun.colinde craciun, 

Soldaţii au jucat, de asemenea, un meci de fotbal, care este redat în reclama realizată de firma de publicitate AMV BBDO pentru compania Sainsbury's.

Citește și: Harta PRIZONIERILOR din România

Singurul produs comercial ce apare în reclamă este o ciocolată, pe care un soldat englez i-o oferă unui german ca dar de Crăciun.

Supermarketurile Sainsbury's au colaborat cu Legiunea Regală Britanică pentru a pune în vânzare ciocolata respectivă, cu aspect vintage, care se va vinde cu 1 liră sterlină, profiturile urmând să fie donate în scop caritabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel