Urmărește emisiunea live


(VIDEO) Joe Biden, in vârstă de 79 de ani, din ce în ce mai confuz. Cu mâna întinsă către ...nimeni

Sursa Foto Twitter
Sursa Foto Twitter

Joe Biden a fost din nou confuz după unul dintre discursurile sale, potrivit unui scurt videoclip al evenimentului.

Președintele în vârstă de 79 de ani a vorbit la Universitatea din Auburn, un orășel aflat la doar 35 de mile de Seattle, despre creșterea costului vieții pentru gospodăriile din SUA, printre altele, potrivit New York Post.

După discursul său, s-a întors în stânga scenei și a vrut să dea mâna, dar nefiind nimeni în picioare, s-a întors și s-a îndepărtat de scenă stânjenit.

Scena este ciudat de asemănătoare cu un caz cu nouă zile mai devreme

Nu era nimeni altcineva pe scenă și nimeni din mulțimea aplaudată nu s-a apropiat de președinte pentru a schimba plăcerea, potrivit filmărilor evenimentului.

Remarcile sale au avut ca scop să facă presiuni asupra Congresului pentru a crește finanțarea pentru producția de semiconductori, așa cum se propune în Actul de inovare bipartizan, potrivit New York Post.

Unii adversari politici au reacționat la ieșirea lipsită de grație, inclusiv senatorul Ted Cruz (R-Texas), care a postat pe Twitter un emoji cu ochi, alături de imagini cu strângerea de mână a ....nimănui.

În 1973 Biden a devenit senator la vârsta de 30 de ani, fiind unul dintre cei mai tineri senatori din istoria ţării. El a activat drept senator al statului Delaware timp de 36 de ani, până în 2009, când a candidat pe tichetul Democraţilor alături de Barack Obama.

Nu este prima dată când Biden vrea să devină preşedintele celei mai puternice economii din lume. Atât în 1988, cât şi în 2008, Joe Biden a candidat pentru a deveni cartea jucată de Democraţi în cursa prezidenţială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel