Victor Chirilă, vicepreşedintele CJ Iaşi, este cercetat într-un dosar de sex cu minore deschis în urmă cu câţiva ani

victor-chirila-1
victor-chirila-1

Vicepreşedintele Consiliului Judetean, liberalul Victor Chirilă, a fost urmărit penal de către procurorii DIICOT într-un dosar în care sânt implicaţi mai mulţi oameni de afaceri şi politicieni. Victor Chirilă a fost acuzat de orgii şi perversiuni sexuale cu minori dintr-o vilă din Bucium.

Orgiile aveau loc într-o vilă din comună Bârnova, unde Victor Chirila a fost primar 12 ani. "Eram primar la vremea aceea, am participat la o petrecere, o dată, la ziua unui prieten. Am stat pâna seara, apoi am plecat. Nu ştiu ce a fost în lipsa mea", a declarat Chirilă presei în 2009, cand a fost chemat la audieri.

Conform procurorilor, cei cercetaţi în dosar ar fi racolat peste 20 de tinere, eleve si studente, de pe raza judeţelor Iaşi, Suceava şi Vaslui, multe dintre acestea fiind minore, pe care apoi le-ar fi dus în diferite imobile aflate în proprietatea lor sau închiriate. După ce le ademeneau şi le ofereau băuturi alcoolice, alimente şi sume de bani, le determinau să întreţină raporturi sexuale normale şi orale.

Scandal la Iaşi: şefii Consiliului Judeţean, interceptaţi la serviciu

Amintim că astăzi, Victor Chirilă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, a scos  din tocul uşii o cameră spion. Aparatura de înregistrare a fost deconectată în prezenţa jurnaliştilor.

Camera de luat vederi era îngropată sub tencuială în colţul din dreapta sus la câţiva milimetri de marginea de lemn a uşii. Era îndreptată spre scaunului biroului. Una similară a fost descoperită şi în biroul celuilalt vicepreşedinte, Constatin Adăscăliţei.

"Încă de ieri, după amiază, am observat la colegul meu, la marginea uşii, nişte praf pe jos. L-am întrebat dacă i-a reparat cineva uşa şi chiar glumeam că i-a pus cineva camere de înregistrat. mai apoi am văzut o porţiune mai ciudată şi am început să curăţ peretele în zona respectivă. Aşa am descoperit cu stupoare camera. Am văzut că şi la mine în birou erau semne asemănătoare", a declarat Victor Chirilă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Victor Chirilă declară că acest fapt poate fi o răzbunare politică deoarece  cei ce îl urmăreau vroiau să afle detalii despre discuţiile sale cu membrii de partid din PNL. "Noi aici la Consiliul Judeţean, în birou la mine, avem dese intâlniri pe linie de partid. În plus vin la mine oameni grei din PNL ca să îi învăţ să facă diverse lucruri, după sfaturi, mai ales că sunt foarte vechi în administraţie şi am multă experienţă. Faptul că suntem monitorizaţi mă face să mă gândesc că suntem într-un stat poliţisto-comunist", a mărturisit şeful de la CJ Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel