Urmărește emisiunea live


Vezi cine a spus despre Becali că "a avut o copilărie violentă"

„Este regretabil că domnul Becali nu reușește să aibă un autocontrol față de propriile reacții și de fapt lipsa de autocontrol este un semn al slăbiciunii. Acești oameni sunt oameni slabi”, este una dintre declarațiile făcute despre Gigi Becali. Este făcută de persoana despre care Gigi Becali a spus că este "satanist" și anume de către Remus Cernea. 

În plus, Remus Cernea a spus că intuiește în comportamentul agresiv al lui Becali o copilărie și o adolescență marcate de vorbe și chiar fapte violente. El și-a declarat „toată solidaritatea” față de „copilul și adolescentul Becali”, scrie AM Press

"Alături de copilul și adolescentul Gigi Becali"

Remus Cernea a spus despre copilăria lui Gigi Becali „Intuiesc că o parte din comportamentul său agresiv provine din faptul că a avut o copilărie și o adolescență marcate de violență verbală sau chiar manifestată prin fapte violente. Presupun – poate mă înșel, dar presupun – că văzând violență în jurul domniei sale la vârste fragede, asta l-a făcut să considere ca prin violenta îți poți atinge scopurile, ceea ce este greșit sau nu este de acceptat. Așadar pentru copilul Gigi Becali, pentru adolescentul Becali am toată solidaritatea și mi-aș fi dorit, dacă aș fi avut cum – sigur că nici nu existam pe vremea aceea – să ajut la crearea unui mediu”.

Educație prin violență?

Deputatul Cernea a presupus că violența vine din familie și a stat la baza educației lui Gigi Becali. El spune „Când spun violență, este probabil să fi fost în familie, în mediul in care a crescut. Sigur, este doar o presupunere de-a mea. Dar felul acesta agresiv în care domnia sa se manifestă public lasă să se înțeleagă faptul că atunci cand s-au pus bazele educației domniei sale, aceste baze au fost oarecum câș, oarecum strâmb, din cauza faptului că a crescut într-un mediu în care probabil că a existat foarte multă violență”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel