Veteran american către Occident: Dați-ne dra#ului niște arme/ video

Un american, veteran de război, care luptă cot la cot alături de ucraineni, a filmat pe Twitter un apel disperat pentru Washington, în care cerea arme, acestea fiind singurul ajutor „adevărat”.

James Vasquez a ridicat o armă îmbunătățită de el, în cadrul clipului, și a declarat: ”acesta este un adevărat apel pentru ajutor”. Îmbunătățirile pentru AK-47 au fost cumpărate chiar de el, constând într-un sistem optic și un amortizor.

El a detaliat ce i s-a pus la dispoziție de către Armata Ucrainei, implicând faptul că aceștia dispun de armament nepotrivit pentru tipul de război pe care îl conduce Kremlinul.

Totodată, el a declarat că nu a văzut încă armele venite de la americani. Mesajul a fost încheiat prin rugamintea ca occidentalii să trimită măcar saci pentru cadavre, dacă nu se pun de acord pentru suplimentarea armelor.

Apelul lui Vasquez a primit un disclaimer pe Twitter pentru limbajul licențios folosit.

Declarațiile veteranului de război

”Guvernul Ucrainei nu mi-a furnizat decât arma simplă. Intru în luptă doar cu astea: trei încărcătoare și o grenadă. Se așteaptă să intru în luptă doar cu aceste rah#turi. Nu știu unde sunt toate aceste arme car ar trebui să vină. Nu am văzut niciun M 16 sau M4. Nu am văzut nimic din ce aș putea cu adevărat să folosesc, pe care să mă bazez. Vă rog dra#ului să ajutați și să încetați să spuneți că trimiteți chestii și să le trimiteți cu adevărat”, afirmă veteranul american.

Apelul este reluat și în textul care însoțește clipul video: ”Dați-ne dra#ului niște arme, vă rog. Nu vom câștiga cu arme de doi bani. Avem nevoie de M-16, M-4, dispozitive de țintire, inclusiv cu laser, muniție, muniție, Javeline, lansatoare AT-4 (chiar și) vechi și nenorocite, știu că sunt probabil în vreo unitate de depozitare, grenade cu fragmentare, dacă nu... puteți aduce atunci saci pentru cadavre”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel