Ventilatoare de suport respirator, reparate de urgenţă pentru un spital din Capitală

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Nu mai puțin de 100.000 de lei au fost alocați pentru reparația a 10 ventilatoare de suport respirator. Acestea vor fi folosite într-un spital din Capitală. 

Salvaţi Copiii România, cu sprijinul Grupului Garanti BBVA România, a alocat de urgenţă 100.000 de lei, pentru repararea a zece ventilatoare de suport respirator de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti.

Este vorba despre ventilatoare care deservesc Secţia de Terapie Intensivă a Centrului de Excelenţă Neurochirurgie din cadrul Spitalului "Bagsadar-Arseni", iar în momentul de faţă nouă dintre cele 10 paturi ale secţiei au disponibil câte un aparat funcţional, vital în contextul pandemiei cauzate de SARS-CoV2.

Va fi reparat și cel de-al zecelea aparat 

Pentru repararea celui de-al zecelea aparat de ventilaţie sunt necesare piese de schimb, deja sosite în portul Constanţa, urmând ca acestea să fie preluate şi montate în cel mai scurt timp.

Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" este cea mai mare Clinică de Neurochirurgie din România (263 paturi), ce abordează întreagă patologie traumatică, tumorală, vasculară, malformativă, craniană, degenerativă şi spinală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel