Uma Thurman, abuzată. Weinstein și Tarantino sunt vizați

Mărturisirile actrițelor de la Hollywood, abuzate de regizori sau foști colaboratori din industrie au ajuns rapid în presa internațională. Unul dintre cazurile care a ieșit la suprafață de curând este cel al actriței Uma Thurman. 

Aceasta a dezvăluit într-un interviu pentru New York Times momentele neplăcute pe care le-a întâmpinat de-alungul carierei sale. Printre numele care i-au creat momente de coșmar lui Thurman, se numără regizorii Harvey Weinstein și Quentin Tarantino.

Uma Thurman l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol și de amenințări, iar pe Tarantino, de faptul că i-a pus viața în pericol. Actrița povestește că Weinstein ar fi încercat de mai multe ori să o violeze , povestind primul episod, despre care spune că s-a petrecut la Londra, într-o cameră de hotel. 

„A fost ca o lovitură în cap. M-a împins. A încercat să se bage în mine. A încercat să se dezbrace. A făcut mai multe lucruri dezgustătoare (...) Nu a continuat și nu m-a forțat. Am făcut totul ca lucrurile să revină la normalitate. Așa cum înțeleg eu, nu el, normalitatea...”

Tentativă de viol și tentativă de omor

Thurman a povestit pentru New York Times și despre accidentul pe care l-a suferit pe platoul de filmare în urma insistenței lui Quentin Tarantino, de a filma o scenă riscantă din Kill Bill, cu Uma la volanul unei mașini cu probleme. Deși actrița a solicitat ca pentru acea scenă să se folosească o dublură, Tarantino nu a fost de acord. 

Obligată să joace în acea scenă, Thurman a reușit să obțină materialul filmat de la accident abia după 15 ani.

„Eram cu volanul în burtă și cu picioarele sub mine, simțeam o durere intensă și mă gândeam: Doamne, nu o să mai pot merge niciodată. Am venit de la spital cu gâtul imobilizat în corset, lovită la genunchi și cu o mare vânătaie la cap, plus o comoție cerebrală. Am vrut să văd mașina. I-am făcut ditamai scandalul lui Quentin, l-am acuzat că a vrut să mă omoare...”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel