Tragedie: O frumoasă atletă din România a murit. Avea 22 de ani

Cristina Laura Bojan, o fostă atletă în vârstă de 22 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs în Oradea, după ce autoturismul în care era pasageră s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc miercuri noapte. "Un tânăr de 23 de ani din municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, în sensul giratoriu a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, scrie ebihoreanul.ro.

Cristina Bojan se afla în autorurism și a fost proiectată din maşină. Tânăra a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea în stare extrem de gravă. Din păcate, ea a decedat, joi, la spital. 

Șoferul BMW-ului nu consumase băuturi alcoolice. El este cercetat acum pentru ucidere din culpă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Din primele investigații făcute de polițiștii Serviciului Rutier rezultă că șoferul nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu.

Absolventă a Liceului Sportiv Oradea și atletă în timpul adolescenței, ba chiar Miss Fotbal Crișana în 2012, Cristina Bojan a fost model al Agenției Art Models Oradea, dar trăia în ultimii ani în București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel