Top cei mai norocoși din lume. Opt bărbați, pe primele locuri

Maarten de Jonge
Maarten de Jonge

Primul bărbat cel mai norocos din lume este cel care a avut bilete la ambele zboruri Malaysia Airlines, MH370, care a dispărut, și MH17, care s-a prăbușit în Ucraina. 

El și-a schimbat planurile. Maarten de Jonge este ciclist, are 29 de ani, și a fost declarat cel mai norocos bărbat din lume după ce a păcălit moartea de două ori. Ciclistul, care călătorește în întreaga lume pentru a se pregăti să concureze pentru echipa Terengganu din Malaysia, trebuia să fie în zborul MH17, dar a decis să zboare în weekend. În martie, el și-a schimbat tichetele de la zborul MH370, care a dispărut fără urmă. 

Al doilea cel mai norocos bărbat din topul Mirror este un parașutist norvegian, Anders Helstrup. În timpul unui salt cu parașuta, un meteorit a trecut pe lângă el, cu o viteză uimitoare. 

Al treilea cel mai norocos om este un băiețel, care trecea în fugă spre o oglindă în timp ce o tânără făcea sărituri pe spate. 

Frane Selak, un profesor de muzică croațian, spune că a "evitat" moartea de șapte ori. Totul a început în 1957. A trecut prin două momente critice: când trenul în care se afla a căzut în apă și când avionul în care era pasager s-a prăbușit. Octogenarul este atât de norocos încât în 2003 a câștigat 600.000 de lire la loterie. 

Un șofer norocos din Taiwan a scăpat ca prin minune când mai multe stânci s-au prăbușit pe șosea și un bloc de rocă gigant a căzut fix lângă mașina sa. 

VEZI AICI VIDEO

Un alt bărbat a aflat cât este de norocos în 2010. Făcea poze într-o gară din Suffolk trenului cu aburi Oliver Cromwell. A ratat însă trenul care venea din direcția opusă, la care el stătea cu spatele, și care a trecut la câțiva centimetri, în viteză, pe lângă el. 

Joan Ginther, din Texas, este cea mai norocoasă femeie. Ea a câștigat de patru ori la LOTO. Prima oară a fost în 1993, când a câștigat 3,3 milioane de lire. A doua oară a fost în 2003, când a câștigat 1,4 milioane de lire. Doi ani mai târziu a câștigat alte două milioane. În 2010, a câștigat jackpotul de 10 milioane de lire. A părăsit Texas și s-a mutat în Las Vegas. 

Un brazilian, Eduardo Leite, muncitor în contrucții, a trecut milimetric pe lângă moarte, când o tijă metalică i-a intrat în craniu. Tija i-a fost scoasă. 

(w670)

Ultimul în top nouă este tot un  bărbat, care încerca să traverseze pe trecerea de pietoni. Deși o mașină oprise, o alta a trecut în viteză la doar câțiva centimetri de bărbat, care începuse traversarea. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel