Tânăr handbalist, înjunghiat în gât într-un club din Suceava

cutit
cutit

Conflict sângeros într-un club din Suceava. Un handbalist de 18 ani s-a ales cu gâtul tăiat, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a încercat să aplaneze un conflict spontan între atacator și o altă persoană. Tânărul a fost operat de urgență, în prezent  starea sa fiind stabilă.

Incidentul a avut loc într-un club, recunoscut, se pare, pentru astfel de conflicte, acesta fiind chiar închis timp de trei luni în acest an, din cauza unor evenimente neplăcute în noaptea de Paște.

Înainte de miezul nopții de sâmbătă spre duminică, tânărul handbalist a încercat să aplaneze conflictul între atacatorsul său și un alt client al localului, moment în care s-a trezit cu gâtul tăiat. Tânărul a fos transportat de urgență la spital unde medicii l-au băgat direct în sala de operaţie pentru că sângera abundent şi viaţa îi era pusă în pericol. În prezent, starea sa este stabilă.

În timpul altercației, un alt bărbat a fost lovit, dar leziunile suferite nu au necesitat internarea sa în spital. Scandalul se pare că a fost cauzat de un conflict spontan între două grupuri de clienţi aflaţi în club.

Agresorul a reușit să fugă din club înainte de sosirea anchetatorilor, care au recoltat probe și au dus mai mulți martori la audieri. Duminică dimineață, atacatorul a fost prins de poliție

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, agresorul din club este un bărbat de 30 de ani din localitatea Şcheia, care a fost identificat şi prins de poliţişti duminică dimineaţă. Potrivit reprezentantului IPJ Suceava, bărbatul a fost ridicat de acasă şi dus la audieri în prezenţa procurorului de caz, informează România TV. În funcţie de detaliile care vor apărea în cursul anchetei, acesta ar putea fi pus sub acuzare fie pentru vătămare corporală gravă, fie pentru tentativă la omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel