Succes uriaș pentru "The Lego Batman Movie". Ce încasări a avut în primele două săptamâni și ce vedete îl dublează în România

"The Lego Batman Movie" a reusit sa tina prim-planul in box-office-ul american in primele doua saptamani de la lansare. In toata aceasta perioada, pelicula a avut incasari in SUA de 107,5 milioane de dolari.

Cea mai recenta productie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group si Lego Systems reuseste sa formeze cozi la cinematografe. "The Lego Batman Movie" a avut incasari de 107,5 milioane de dolari numai in SUA, in primele doua saptamani de la lansare. La nivel mondial, "The Lego Movie" a atins încasări de 469 de milioane de dolari, in conditiile in care bugetul de productie a fost de 60 de milioane de dolari.

In spatele succesului "The Lego Batman Movie" sunt insa si multe sacrificii. Actorul și comicul Will Arnett, cel care ii da vocea lui Batman, spune ca rolul a fost extrem de epuizant: "Din punct de vedere vocal, fizic, a fost greu. Dupa ore de inregistrari, esti destul de epuizat. Pentru ca nu este ceva grozav sa vorbesti incontinuu", a declarat Will Arnet pentru Reuters, citat de Agerpres.

In Romania, vocile din "The Lego Batman Movie" vor fi dublate de cateva personaje importante. Tudor Chirila ii va da vocea lui Joker, Loredana o va interpreta pe Barbara Gordon, in timp ce Adrian Despot va fi Robin. De altfel, acesta este debutul solistului Vita de Vie intr-o productie cinematografica.

Adi Despot s-a declarat insa incantat de experienta pe care a avut-o cu "The Lego Batman Movie": "Entuziasmul lui Robin in momentele in care se intalneste cu Batman, pe care il admira foarte mult, este intr-adevar entuziasmul unui copil, o stare pe care incerc sa o pastrez cat mai mult vie in mine. Este prima mea experientă de dublaj si pot spune ca a fost interesant si dificil in acelasi timp din punct de vedere tehnic, pentru ca trebuie sa urmaresti textul in acelasi timp cu imaginea si vocea din back, apoi trebuie sa le sincronizezi pe toate. A fost distractiv".

In "The Lego Batman Movie", drama interioara a personajului Batman este cea mai mare sursa de umor. Personajul central are framantari interioare, in timp ce lumea este amenintata de personajele negative: "Este milionar, este chipes, are o casa minunata si are toate aceste gadget-uri grozave — de ce este atat de suparat? Ne-a facut sa radem, pentru ca ne gandeam: 'Ce anume din viata lui il face sa se simta incomplet, ar trebui sa ne concentram asupra acestui lucru", a spus Arnett, potrivit Agerpres.

In Romania, toate personajele din "The Lego Batman Movie" pot fi achizitonate de la Noriel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel