STS: Băsescu nu are telefon special nici la Vila Lac 3

basescu1
basescu1

Președintele suspendat, Traian Băsescu, nu mai dispune de sisteme speciale de telecomunicații nici la domiciliul acestuia din Vila Lac 3, se arată într-un comunicat al STS.

 ”Toate comunicaţiile speciale administrate de către STS, anterior instalate Preşedintelui României (suspendat), Traian Băsescu, inclusiv cele de la domiciliul oficial (Vila Lac 3), au fost întrerupte la 20 iulie 2012, ora 18, aşa cum am informat oficial prin comunicatul de presa din data amintită”, se arată într-ul comunicat de presă al STS remis NewsIn.

 ”În acest context, considerăm că orice alte alegaţii pe acest subiect sunt total neavenite şi de natură să inducă în eroare opinia publică şi autorităţile statului”, se mai arată în comunicatul citat.

 După scandalul declanșat de instalarea unei linii telefonice securizatre la sediul de campanie al președintelui suspendat, Traian Băsescu, STS anunța că: "Începând cu data de 20 iulie 2012, orele 18:00, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a luat măsura întreruperii serviciilor de comunicaţii speciale, utilizate de Preşedintele României, d-l Traian Băsescu, suspendat din funcţie. Măsura a fost dispusă la solicitarea scrisă a Preşedintelui interimar al României, d-l Crin Antonescu", se arăta în comunicatul institutției la acea vreme.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel