Sorin Ovidiu Vântu, replică pentru generația Facebook: Sunteți trei categorii de proști

Sorin Ovidiu Vântu oferă o replică celor care i-au transmis mesaje pe Facebook, în urma bilanțului realizat de la ultima sa postare, precizând câte categorii de proști a identificat.

Într-un nou mesaj video postat pe contul său de socializare, Sorin Ovidiu Vântu concluzionează: 

"Sunteți trei categorii de proști", transmite Vântu celor din generația Facebook, care au comentat ultima sa postare video.

Prima categorie - prostul agresiv, despre care Vântu scrie că sunt cei care îl insultă fizic și îi doresc să moară de cancer. "Fizic m-am acomodat cu ideea, iar de cancer nu voi muri când vreți voi", replică Vântu. 

Potrivit acestuia, o a doua categorie este prostul moralist, tipul de individ care merge în deșert, este pe punctul să moară de sete și în momentul în care îi întinde un pahar cu apă îl întreabă de cazier. 

A treia categorie, în opinia lui Vântu, este prostul "cumsecade", cel care spune: "mon cher, mata ai dreptate în felul matale, dar cum să punem iar un dictator în frunte". Celor din această categorie, Vântu le recomandă să se limiteze la a citi și la a învăța. "Vă ajut să evoluați", le mai spune acesta. 

În plus, Vântu a mai descoperit o categorie, "majoritară", din care fac parte cei "extrem de inteligenți, articulați, dar care nu au capacitatea să vadă întregul".

"Toată ura voastră s-a revărsat asupra mea. Domnilor, eu de 5 ani de zile stau prin pușcării, n-am furat un leu. (...) Nu eu sunt sursa răutăților, ci sistemul care ne-a generat și care ne va multiplica în continuare, pentru că același sistem va genera același tip de om de afaceri, de om politic, de funcționar al statului. Schimbând sistemul aveți șansa să-i dați lui Iohannis, un om care mie nu-mi e simpatic deloc, prin schimbarea Constituției, și instrumenetele de care are nevoie să vă aducă un plus de bine", încheie Vântu, care promite că revine săptămâna viitoare cu o nouă postare, când va ura și "Sărbători fericite!".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel