Sexy-peremista cere ANP ca Gigi Becali să petreacă Crăciunul acasă

Politiciana cu cel mai impozant bust din România, Anca Cârcu, vrea ca Gigi Becali să petreacă Sărbătorile de Iarnă alături de familia lui, astfel că a depus o cerere la Administrația Națională a Penitenciarelor în care solicită eliberarea latifundiarului din închisoare pe o perioadă de cinci zile.

În cererea de eliberare, sexy-peremista susține că Gigi Becali este un om bun și nu doar familia sa are nevoie de el, ci și foarte mulți nevoiași care în fiecare an au fost ajutați de către latifundiar.

Dacă ANP va face această faptă bună pentru Gigi Becali atunci în spiritul sărbărilor, Dumnezeu îi va răsplăti și pe ei, se mai arată în solicitarea trimisă ANP.

"Cu toate că eu am avut unele divergențe cu Gigi Becali, eu nu-i pot pică acestui om cu suflet mare. Eu consider că locul lui nu este în închisoare, mai ales în ajunul Nașterii Mântuitorului. Acest om trebuie să fie liber, să ajute oamenii nevoiași. Poate acum, în ajun de Sfintele Sărbători, cei de acolo să se îndure de acest om și să-l lase să petreacă câteva zile lângă cele mai dragi ființe din viața sa", a declarat la România TV, Anca Cârcu, precizând că s-a consultat cu avocații săi, înainte de a face această solicitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel