Sector 5. Acțiuni de deszăpezire a căilor rutiere

În contextul căderilor de precipitații sub formă de ninsoare, sub coordonarea directă a Primarului Daniel Florea, miercuri, 28 noiembrie a.c., la nivelul Sectorului 5, s-a acționat pentru degajarea zăpezii depusă pe căile rutiere.

Astfel, Rosal Grup S.A, prestator autorizat cu care Primăria Sectorului 5 se află sub contract, a intervenit încă din noaptea precedentă, acționând într-o primă etapă cu un număr de 41 de utilaje și 50 de lucrători pe pante, rampe, căi de acces către unități de învățământ, spitale și instituții publice, pe marile artere și străzi secundare.

 În acest moment, în teren acționează 41 de utilaje și 186 de lucrători.

Numărul utilajelor, suplimentat

În cazul în care situația o va impune, numărul utilajelor va fi suplimentat și va fi atent monitorizat felul în care prestatorul de deszăpezire se achită de obligațiile asumate prin contract.

Cetățenii care doresc să sesizeze anumite aspecte privind modul în care se desfășoară activitatea de deszăpezire pot apela Dispeceratul ADP Sector 5, la numărul de telefon 021/314.43.18, interior 1228.

Ajutor pentru cei fără adăpost

De asemenea, în sprijinul celor fără adăpost, echipe mixte formate din reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 și ale Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5 vor realiza monitorizări pe raza întregului sector.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel